Alternatieve Geneeskunde

Kan de SCHADE aan de zenuwen van het vaccin worden OMKEERD met dit zelfgekweekte molecuul dat sulforafaan wordt genoemd?

Dit artikel kan verklaringen bevatten dat de mening van de auteur weergeven

kan een molecuul dat in zelfgekweekte spruiten wordt gevonden, is gedocumenteerd dat het de stamcellen van het zenuwstelsel activeert om zenuwweefsel te laten groeien en beschadigde zenuwen en hersenen te herstellen. Dit molecuul wordt automatisch gemaakt, zonder kosten, wanneer broccolispruiten worden gekiemd met zoiets eenvoudigs als een glazen pot en een ontspruitend deksel.

Het molecuul wordt sulforafaan genoemd en komt voor in alle kruisbloemige groenten. Maar de hoogste concentraties (veruit) worden gevonden in broccolispruiten.

Sulforafaan is slechts een van de vele “neuritogene” moleculen waarvan bekend is dat ze zenuwweefsel regenereren en beschadigde hersenen helpen herstellen. Aangezien mRNA-spike-eiwitvaccins directe schade aan neurologische en vasculaire systemen veroorzaken, kan sulforafaan een van de belangrijkste, veelbelovende natuurlijke moleculen zijn om hersenbeschadiging bij vaccinslachtoffers te helpen herstellen en herstellen.

GreenMedInfo.com heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar sulforafaan en andere natuurlijke moleculen. Hun lijst met neuritogene stoffen, te vinden via deze link , toont alle volgende stoffen die gedocumenteerde neurologische herstelmogelijkheden vertonen:

 • Lion’s Mane (paddestoel)
 • Groene koffie Boon
 • ubiquinol
 • Curcumine
 • Puerarin
 • EGCG
 • Jujube
 • gensenosiden
 • Cannabinoïden

Green Med Info heeft ook een overzicht gepubliceerd van sulforafaan en zijn hersenherstelmechanismen, zoals gedocumenteerd in gepubliceerde wetenschap. Uit dat verhaal:

De onderzoekers bepaalden het optimale concentratiebereik van sulforafaan bij het bevorderen van de groei van neurale stamcellen (NSC) zonder neuronen te beschadigen. De onderzoekers stelden vast dat “concentraties van minder dan 5 mM geen cytotoxische effecten induceerden, maar eerder de groei van NSC’s bevorderden.”

 

De term 5 mM betekent 5 millimolair, wat een verwijzing is naar de concentratie van sulforafaan in het bloed. 5 milli-molair is 5 duizend van een mol. Een mol is een bepaald aantal moleculen in één liter van een oplossing, ongeacht het molecuulgewicht.

Hoewel dit sterk afhangt van het lichaamsgewicht, denken we dat er niet veel broccolischeuten nodig zijn om 5 mM-concentraties in het bloed van een persoon te bereiken.

Toen neurale stamcellen werden blootgesteld aan sulforafaan, transformeerden ze in neuronen

Uit het Green Med Info-artikel:

… het blootstellen van NSC’s aan sulforafaan resulteerde in hun differentiatie [in] neuronen, wat een krachtige ondersteuning bood aan de hypothese dat sulforafaan hersenherstel zou kunnen stimuleren.

Dit betekent dat sulforafaan een soort moleculaire “activator” is die ervoor zorgt dat neurale stamcellen neuronen worden. Op deze manier worden beschadigde hersencellen opnieuw gekweekt.

En voor iedereen die denkt dat je geen hersencellen kunt laten groeien, je hebt het al eens gedaan . Je hele brein is uit het niets gegroeid, in de baarmoeder van je moeder. Een soortgelijk proces groeide je hart, longen, botten, zenuwcellen enzovoort. Elk menselijk lichaam weet hoe zenuwcellen opnieuw moeten groeien. Anders zouden mensen niet bestaan.

Hoe u uw eigen sulforafaan kweekt voor slechts enkele centen?

Omdat God en Moeder Natuur ons alle medicijnen hebben gegeven die we nodig hebben, kun je voor slechts enkele centen je eigen sulforafaan ‘maken’ en lucht letterlijk in sulforafaan veranderen door het gebruik van broccolispruiten.

 1. Koop broccolispruiten, een glazen pot en een deksel met spruitjes (zie afbeelding hieronder).
 2. Doe ongeveer een eetlepel broccoli spuitende zaden in een glazen pot, spoel af met water, bevestig het kiemdeksel en draai het ondersteboven om het water af te tappen.
 3. Houd de kiempot ondersteboven. Eenmaal per dag met water afspoelen en uit laten lekken.
 4. Over een paar dagen heb je broccolispruiten met heel veel sulforafaan.

Je kunt de spruiten dan eten, ze in salades gebruiken, ze in smoothies mengen, in soepen laten vallen of wat je maar wilt. Sulforafaan is een zeer robuust molecuul en het is enigszins moeilijk te vernietigen , dus denk niet dat je het moet behandelen als een delicate, fragiele substantie. Het mengen van spruiten vernietigt hun moleculen niet. Dat komt omdat deze moleculen heel erg klein zijn.

In mijn podcast, hieronder, onthul ik een tip voor het vermenigvuldigen van de sulforafaanproductie tot 10 X door je spruiten te besproeien met een goedkope zwavelbron. Terwijl broccolispruiten sulforafaan uit de lucht maken door koolstof, zuurstof en stikstof uit de atmosfeer te halen, hebben ze een bron van zwavel nodig, die door de wortels wordt opgenomen.

Zie GrowYourMedicine.com voor meer informatie over manieren om uw eigen medicijn te kweken.

Andere voordelen van sulforafaan

Sulforafaan vertoont ook krachtige eigenschappen tegen kanker. GreenMedInfo somt de beste eigenschappen van dit molecuul op, zoals weergegeven in gepubliceerde medische literatuur. Het laat zien dat sulforafaan gedocumenteerd is om te helpen bij:

 • oxidatieve stress
 • ontsteking
 • prostaatkanker
 • borstkanker
 • darmkanker
 • autisme
 • alvleesklierkanker
 • diabetes type-2
 • DNA-schade
 • blaaskanker
 • insuline-resistentie

… en vele andere voorwaarden.

Sulforafaan is een van mijn top vijf moleculen uit de natuur . Resveratrol is een andere, en vitamine D is nr. 1.

Onthoud: iedereen kan bijna gratis onbeperkte hoeveelheden sulforafaan maken . Niemand hoeft te wachten op toestemming van een arts om broccolispruiten te kweken en te eten. U heeft geen zorgverzekering of een bezoek aan de (giftige) apotheek nodig. U kunt tevens sulforafaan bestellen. Bestel nu op Bol.com klik hier.

Nog betere, corrupte, door farma geteisterde regeringen van de wereld kunnen je broccolispruiten niet wegnemen, tenzij ze volledige tirannie worden en zaden gaan verbieden. Zelfs dan zijn zaden vrij gemakkelijk te verbergen voor criminelen van de overheid.

Lees meer in de eye-opening podcast van vandaag over het genezen van door vaccins veroorzaakte hersenbeschadiging en zenuwbeschadiging:

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-01-28-can-vaccine-nerve-damage-be-reversed-with-this-home-grown-herb-sulforaphane.html#

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *