ACILIS by SPRITZER ® is van nature rijk aan opgelost Silica en natuurlijk gefilterd door 128 meter rots- en zandsteenlagen, afkomstig uit een artesische waterbron diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills of Malaysia. Het heeft een siliciumgehalte van 55,2 mg/L, een perfect uitgebalanceerde pH-waarde van 7,10 en wordt verkocht in PET- en BPA-vrije flessen die volledig recyclebaar zijn.

Ons water is van nature veganistisch, vegetarisch, glutenvrij en notenvrij; vrij van suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen en halal gecertificeerd. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden om te drinken en interfereert met geen enkele medicatie.

We hebben nauw samengewerkt met onze vrienden bij Spritzer om ACILIS by SPRITZER ® te ontwikkelen in Nederland en Europa. Een heerlijk smakend, natuurlijk silicawater, dat wordt gebotteld bij de bron, vrij is van verontreinigingen en wordt verkocht in veilige PET- en BPA-vrije flessen die volledig recyclebaar zijn.

Lees verder over onderzoek

Uit het onderzoek van professor Exley is een definitief verband tussen aluminiumaccumulatie in het lichaam en neurologische aandoeningen naar voren gekomen en is gebleken dat het dagelijks gebruik van natuurlijk Silicarijk water aluminium uit het lichaam verwijdert.

Silica(silicium) staat er ook om bekend zachtere huid te bevorderen net als glanzender haar, sterkere nagels en soepele gewrichten.

Lees meer over Prof. C. Exley

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *